Førstehjælps kursus til kørekort

575,-Prisgaranti*

 

inkl. gyldigt førstehjælpsbevis til køreprøven

Find hold

Færdselsrelateret

🚦 førstehjælpskursus 🚦

Uanset køreskole | 8 timer | inkl. gyldigt førstehjælpsbevis til køreprøven

575,- PRISGARANTI*

Book førstehjælpskursus i HILLERØD

Book førstehjælpskursus på FREDERIKSBERG

Book førstehjælpskursus i ROSKILDE

Book førstehjælpskursus i NÆSTVED

Book førstehjælpskursus i
SLAGELSE

Kommer
snart

Vælg kursussted

Frederiksberg

Tæt på ZOO
Se tider

Roskilde

Tæt på stationen
Se tider

Hillerød

Tæt på stationen
Se tider

Slagelse

Tæt på stationen
Se tider

Næstved

Tæt på stationen
Se tider

Førstehjælpskursus til kørekort?

 

Ekstraliv afholder færdselsrelaterede førstehjælpskurser hver weekend i København, Roskilde, Hillerød og Slagelse. Vi ligger altid tæt på stationen og vores kurser sætter fokus på praktiske øvelser og god stemning.

🚦8-TIMERS FÆRDSELSRELATERET FØRSTEHJÆLPSKURSUS

🚗 🏍 🚜

Bil, Mc og Traktor

Gyldigt DFR-bevis til køreprøven

 

🚦🚗🚸🚓🚜⛔🚙🏍🚨🚦🏎🚑🚒🚳🚦🚗🚸🚓🚜🚦🚗🚸🚓🚜

Prisgaranti

Vi vil gerne have at du får det bedste kursus til den bedste pris, så skulle du mod forventning finde et lignende kursus billigere hos en anden udbyder, så matcher vi denne pris.

Betingelser:

Vi matcher prisen hvis alle disse betingelser er opfyldt:

 • Kurset skal være af samme type
 • Kurset er samme dato
 • Have ledige pladser på bestillingstidspunktet
 • Være inden for en radius af 10 km for vores kursus
 • Konkurrerende udbyder skal have CVR-nummer

Finder du et billigere kurset, så skal du blot tilmelde dig som normalt, men sende en mail til kontakt@ekstra-liv.dk med link til hjemmeside og et screenshot hvor det fremgår at der er frie pladser på bestillingstidspunktet, så overfører vi differencen senest 3 dage efter kurset.

Beståelsesgaranti 

EkstraLivs mission er at træne dig til at blive en dygtig førstehjælper. Via aktiv læring og løbende personlig instruktion, kan vi garantere at du har den fornødne viden og praktiske egenskaber til at få dit bevis. En god indstilling er dog et must. Vi afholder ingen prøver, men evaluerer din præstation løbende. Hvis vi fejler og du ikke består kurset, vil du få pengene retur.

Plads til alle

Vi går ind for inklusion og har du specielle behov, såsom berørings- , social angst eller læsebesvær, så tager vi hensyn til dette.

Hygiejnisk 

Hos EkstraLiv vil der være måtter eller tæpper til vores kursister, sprit til hænderne og nyvaskede ansigtsmasker og lungeposer til hver og én. Der er også grænser for hvor meget vi kommer hinanden ved.

Sjovt og spændende

Førstehjælp er i sig selv spændende, da det handler om liv eller død og at du samtidig lærer noget om din egen krop og psyke. Vi italesætter det med et gran humor, hvilket letter stemningen, så du mere afslappet og med masser af endorfiner i hjernen kan få maksimalt udbytte af din træning.

Alt i alt er vores mål, at du går fra vores kursus med mere end blot et førstehjælpsbevis rigere. Vores mål er at du går derfra selvtillid og tro på egne evner, én på opleveren og måske et nyt bekendskab eller to. Ps. Medbring praktisk tøj, evt. en madpakke. Vi glæder os til at ta’ imod dig på vores færdselsreleterede førstehjælpskursus ➕❤️

Kursus indhold

 • 4 timer færdselsreleteret førstehjælp
 • 4 timer førstehjælp ved hjertestop

Færdselsreleteret førstehjælp

 • Forebyggelse med materialet fra ”Rådet for Sikker Trafik” og DFR
 • Håndtering af trafikulykker ud fra førstehjælpens hovedpunkter
 • Nødflytning fra bil og sikkerhed på ulykkessted
 • Førstehjælp til hyppigst forekomne skader ved trafikulykker

Førstehjælp ved hjertestop

 • Overlevelseskæden: Ved brug stiger overlevelseschancerne statistisk til 70% ved hjertestop.
 • Basal genoplivning: Du lærer, at trykke blodet rundt i kroppen og ilte det ved brug af indblæsninger. Dette ilter den tilskadekomnes væv, så celledød holdes hen, så den tilskadekomne bevarer førlighed og livskvalitet.
 • Hjertestarter (AED): Vi træner hvordan en AED findes og bruges. Overlevelschansen ved brug af AED er 60% større end uden, hvis den bruges inden ambulancen ankommer.
 • Bevidsthedstilstand: Her lærer du, at vurdere tilskadekomnes bevidsthed, så man kan give den rigtige hjælp
 • Stabilt sideleje: I denne position kan bevidstløse med normal vejrtrækning lejres, så de netop kan blive ved med at trække vejret indtil ambulancen ankommer.
 • Fjerne fremmelegemer i luftvejene: Vi træner hvordan der skabes frie luftveje, så et hjertestop helt kan undgås.

Betingelser

Prisen pr. plads på dette kursus er i danske kroner (DKK) og inkl. 25% moms.

Betaling
Betaling skal ske senest én time efter tilmelding til kursus via MobilePay 34417 eller straks-bankoverførsel til reg. 5341 kontonr. 0248076.
Skriv deltagernavn(e), dato og sted som kommentar ved betaling.
Hvis dette ikke sker indenfor 24 timer efter tilmelding vil denne blive slettet. Dette er desværre en nødvendighed for at sikre, at pladserne ikke fyldes af kursister som ikke fremmøder.

Leveringstid
Efter endt kursus vil servicen være anset som leveret.

Fortrydelse og returret
Frem til 48 timer før kursusstart kan du fortryde eller ændre din booking. Ønsker du at ændre dit kursus eller har du fortrudt din tilmelding, sender du en mail til kontoret inden 48 timer før kursusstart med dit navn, kursussted og kursusdagen. Du skal være opmærksom på at tilmeldingen er bindende og at der ikke ydes tilbagebetaling på kurser, hvis der er mindre end 48 timer til kursusstart.

Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt

Covid-krav

Grundet covid-situationen er der krav for at kunne afholde og deltage på førstehjælpskurser.

KRAV/ANBEFALINGER
1.Kursisten skal forevise gyldigt coronapas som skal vise, om kursisten er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer (PCR- eller antigen-test). Er du fritaget for test bedes du forevise dokumentation på dette. Vi forbeholder os retten til at afvise kursister, som ikke viser denne dokumentation.
2. Det er anbefalet at der bæres mundbind/visir medmindre at man sidder ned. Dette vil være normen og du bedes forevise dokumentation, hvis du er fritaget som minimum et badge.
3. Du må ikke have symptomer, som feber eller utilpashed af nogen art indenfor 48 timer før kursus eller have været i nærkontakt med nogen der er testet positive i samme periode.
4. Kursisterne skal sidde med 1 meters afstand og lokalerne skal være 4m2 pr kursist.
5. Afspritning af hænder før og efter øvelser som foregår i låste 2-3 pers. grupper.