EKSTRATID

90 min. for livet

 

gratis kurser mod hjertestop

 

 

Book plads

Er du en holdspiller?

 I Danmark har vi et af de højeste overlevelses-procenter i verden og det er ikke tilfældigt. Du kan få den til at stige med ganske få kompetencer som du lærer på dette gratis kursus.

 

Bliv hjerteløber 

I 42% af tilfældene hvor hjerteløbere bliver aktiveret, kommer mindst én før ambulancen. Der er ingen krav andet end at du skal være over 18 år (ikke krav for at deltage i kurset) og have en smartphone.
Vi vil på kurset simulere hjerteløber scenarier, så du er optimalt klædt på til virkeligheden.

Kursus indhold

  • Overlevelseskæden: Ved brug stiger overlevelseschancerne statistisk til 70% ved hjertestop.
  • Basal genoplivning: Du lærer, at trykke blodet rundt i kroppen og ilte det ved brug af indblæsninger. Dette ilter den tilskadekomnes væv, så celledød holdes hen, så den tilskadekomne bevarer førlighed og livskvalitet.
  • Hjertestarter (AED): Vi træner hvordan en AED findes og bruges. Overlevelschansen ved brug af AED er 60% større end uden, hvis den bruges inden ambulancen ankommer.
  • Bevidsthedstilstand: Her lærer du, at vurdere tilskadekomnes bevidsthed, så man kan give den rigtige hjælp
  • Stabilt sideleje: I denne position kan bevidstløse med normal vejrtrækning lejres, så de netop kan blive ved med at trække vejret indtil ambulancen ankommer.

Betingelser

 

Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt

Covid-krav

Grundet covid-situationen er der krav for at kunne afholde og deltage på førstehjælpskurser.

KRAV/ANBEFALINGER
1.Kursisten skal forevise gyldigt coronapas som skal vise, om kursisten er vaccineret ( min. 14 dage efter første stik), har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer (PCR- eller antigen-test). Vi forbeholder os retten til at afvise kursister, som ikke viser denne dokumentation.
2. Du må ikke have symptomer, som feber eller utilpashed af nogen art indenfor 48 timer før kursus eller have været i nærkontakt med nogen der er testet positive i samme periode.
4. Kursisterne skal sidde med 1 meters afstand og lokalerne skal være 4m2 pr kursist.
5. Afspritning af hænder før og efter øvelser som foregår i låste 2-3 pers. grupper.